Zwembad

Wi-Fi

Parkeren op eigen terrein

Wasmogelijkheden

Adults only

Huisdieren niet toegestaan

ONZE FACILITEITEN

Op ons domein kunt U van het uitzicht genieten op diverse gezellige zitjes.

Een verfrissende duik nemen in het zwembad (6 x 12 m) en vervolgens lekker ontspannen op een ligbed. Er bestaat een mogelijkheid om badhanddoeken voor bij het zwembad te huren (€3,50 per stuk).

Alle bedden hebben Nederlandse afmetingen (1,80 x 2,00m). 

Wij zijn constant aan het vernieuwen om uw verblijf nog aangenamer te maken. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden indien u iets mist.

Laat je culinair verrassen

De lokale bevolking is terecht trots op hun culinaire producten. Confit de canard, asperges, aardbeien, pruimen uit Agen, tomaten uit Marmande of, meer recentelijk, hazelnoten en kiwi’s. Deze producten worden op de sfeervolle markten in de omringende dorpjes verkocht. In juli en augustus zijn er vaak avondmarkten waar u van de lokale gerechten en de wijn kunt genieten. Gezellig aan lange tafels op het dorpsplein, met muziek en vermaak. Een ontzettend leuke manier om de sfeer van het dorpsleven en de Franse bevolking te beleven.

ONTBIJT

Wij serveren een uitgebreid ontbijt met verse regionale producten en diverse koffiespecialiteiten. Het ontbijt wordt in de voormalige bibliotheek van het hoofdgebouw geserveerd. Bij mooi weer met geopende terrasdeuren of op het terras. Desgewenst serveren wij het ontbijt ook graag op de kamer.

VOOR BIJ DE BORREL

Wij serveren u graag diverse Franse kazen met bijpassende wijn voor de borrel.  De omgeving kent een omvangrijke wijnproductie (Buzet, Côtes-de-duras, Côtes-du-Marmandais, Brulhois).
Voor elk wat wils!

TABLE D’HÔTE

Op verzoek bereiden wij graag voor onze gasten een 3-gangen-diner. We serveren zoveel mogelijk Franse gerechten en maken gebruik van de producten uit de omgeving. Vegetarisch is vanzelfsprekend ook mogelijk. Wilt u buiten de deur culinair genieten, dan bent u op gastronomisch vlak in Lot-et-Garonne op de juiste plaats. Men verstaat hier de kunst van het lekker eten. 

×