chambre d’hôtes

Een heerlijk rustige studio gevestigd in de voormalige pruimendrogerij

De studio heeft een eigen ingang en een gezellig zitje buiten met altijd keuze tussen zon of schaduw.  Het is een knusse kamer met uitzicht op ons bos en de boomgaard op onze eigen heuvel.

Geschikt voor twee personen

Tweepersoonsbed

Eigen badkamer met douche

Wi-Fi beschikbaar

Chambre d’hôtes “Pruneaux” heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en in het leefgedeelte, een gezellig zitje en eethoek. Verder beschikt de studio over een aanrechtje met wasbak, koffie/thee mogelijkheden en een kleine koelkast. Het terras ligt aan de achterzijde van het gebouw en biedt veel privacy. Het heeft uitzicht op de boomgaard, weide en de bosrand. Als je liever de basiliek wilt zien, of tussen de fruitbomen wilt zitten, verplaats je het tuinsetje gewoon. Wij serveren een uitgebreid ontbijt met verse regionale producten en diverse koffiespecialiteiten. Desgewenst serveren wij het ontbijt ook graag op de kamer. Uw auto kunt u parkeren op het terrein.
Er bestaat een optie om de chambre d’hôtes “Pruneaux” samen met de gîte “Le Pigeonnier” te huren. Mail gerust, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Tarieven 2024:

Wij hanteren een minimale huurperiode van 2 overnachtingen. 

De studio “Pruneaux” is in principe beschikbaar vanaf 1 april tot 13 oktober 2024.

De prijs op basis van 2 personen bedraagt € 104,- per nacht (exclusief toeristenbelasting € 0,80 p/p/n).

Dit is inclusief handdoeken, bed- en keukenlinnengoed, gebruik van het zwembad en een uitgebreid vers ontbijt . 

×